Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím

Ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí, podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon").

Kupující odesláním objednávky potvrzuje, že uděluje v souladu s tímto zákonem souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů (jméno, příjmení, e-mail, adresa, telefon) společnosti TEXTIL FORUM s.r.o., IČ 27252957, Uruguayská 416/11, 120 00 Praha 2, jakožto správci, a to pro obchodní a marketingové účely a nabízení obchodu a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky dle zákona č. 480/2004 Sb.. Souhlas uděluje na dobu do odvolání souhlasu.

Osobní údaje nebudou dále předávány třetím osobám (výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje Kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží).

Kupující bere na vědomí, že udělení souhlasu je dobrovolné, jeho trvání je však podmínkou uzavření a plnění kupní smlouvy na zboží v rámci internetového obchodu. Bere na vědomí, že má právo přístupu k informacím o zpracovávaných osobních údajích a v případě, že došlo k porušení jeho práv, může žádat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Nevyhoví-li správce nebo zpracovatel žádosti, má právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

+420 242 410 658 volejte nebo nám napiště
Payu, GLS

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Copyright © 2010 - 2017 TextilForum.cz

Eshop vytvořil Webový servis